Förening

Då Vinnarspåret besitter kompetens som både tränare och fysioterapeut så kan vi erbjuda ditt lag/ förening hjälp med träning och träningsplanering på allra högsta nivå. En god fysisk kapacitet och att vara skadefri är grundläggande för att fortsätta utvecklas i sin idrott. Vinnarspåret hjälper nu flera lag med sin fysträning både med försäsongsträning och träning under säsong.  Vi arbetar med nivåanpassad träning utifrån ditt lags förutsättningar och nivå. Vi anser det avgörande att träna rätt saker under rätt tid i barnet/ ungdomens utveckling. Att grundlägga en god teknik redan vid tidig ålder är oerhört viktigt både för den fysiska utvecklingen men också för dem grenspecifika framstegen. Vinnarspåret arbetar både med utbildning för dig som ledare och aktiv och bedriver fysträningen åt ditt lag.

Kontakta oss för förslag på lämpligt upplägg för just ditt lag/ förening.

 

Samarbeten

Från försäsongen 2020 har Vinnarspåret varit med och drivit träningen för IBF Örebros F-JAS. 2ggr/v har vi tränat i Vinnarspårets lokaler. Ena passet med fokus på styrka och rörlighet och det andra passet med fokus på koordination/ frekvens och cirkelträning. Vinnarspåret har också lagt upp planeringen för konditionspassen. Under säsongen fortsätter vi att köra ett styrkepass i veckan. Under dessa månader har vi sett stora framsteg för tjejerna i laget både vad gäller kondition och styrka! Nu ser vi fram emot en spännande innebandy säsong.

Under våren 2020 fick Vinnarspåret också glädjen att få driva Fyspass åt TV-puckens flickor Örebro län. Under uppstarten hölls också en kort föreläsning om vad som krävs för att fortsätta utvecklas och nå framgång i sin idrott! Vinnarspåret ser fram emot ett fortsatt samarbete med laget.

Under försäsongerna 2018/ 2019/ 2020 har Vinnarspåret hjälpt Mathias Bromé med sin försäsongsträning. Mathias som som tagit klivet från Mora till Örebro och nu till NHL och Detroit. Där har Vinnarspåret fått äran att vara med på en fantastisk utvecklingsresa både fysiskt och mentalt. Nu ser vi fram emot att se Mathias initialt i SHL och Örebro denna säsong och sedan i Detroit och vi önskar honom stort lycka till under kommande säsong!

 

 

Sedan starten har Vinnarspåret även hjälpt Lindlövens IF, Kumla Hockey och Arboga Hockey med skaderehabilitering. Vi har också hållt i Försäsongsträning för Lillån Herrlag i Innebandy och Elitspelare från Lanna Lodge Elitgrupp i Golf.