Förening

Då Vinnarspåret besitter kompetens som både tränare och fysioterapeut så kan vi erbjuda ditt lag/ förening hjälp med träning och träningsplanering på allra högsta nivå. En god fysisk kapacitet och att vara skadefri är grundläggande för att fortsätta utvecklas i sin idrott. Vinnarspåret hjälper nu flera lag med sin fysträning både med försäsongsträning och träning under säsong.  Vi arbetar med nivåanpassad träning utifrån ditt lags förutsättningar och nivå. Vi anser det avgörande att träna rätt saker under rätt tid i barnet/ ungdomens utveckling. Att grundlägga en god teknik redan vid tidig ålder är oerhört viktigt både för den fysiska utvecklingen men också för dem grenspecifika framstegen. Vinnarspåret arbetar både med utbildning för dig som ledare och aktiv och bedriver fysträningen åt ditt lag.

Kontakta oss för förslag på lämpligt upplägg för just ditt lag/ förening.

 

Samarbeten

Från försäsongen 2020 har Vinnarspåret varit med och drivit fysträningen för IBF Örebros F-JAS. Från försäsongen 2021 så har ytterligare lag från IBF Örebro Ungdom tillkommit som kunder hos Vinnarspåret. Vi har tillsammans kommit överens om ett längre samarbete för ungdomssidan för att se hur ett strukturerat fysupplägg kan utveckla spelare och föreningen över tid. Träningen består av styrka, koordination/ frekvens, uthållighet och snabbhet. Träningsnivån anpassas efter ålder och utvecklingsnivå.

Vi har under året också fått möjligheten att arbeta med en idrottare inom både hockey, golf och tennis.

Under försäsongerna 2018/ 2019/ 2020 har Vinnarspåret hjälpt Mathias Bromé med sin försäsongsträning. Mathias som som tagit klivet från Mora till Örebro och nu till NHL och Detroit. Där har Vinnarspåret fått äran att vara med på en fantastisk utvecklingsresa både fysiskt och mentalt. Nu ser vi fram emot att se Mathias initialt i SHL och Örebro denna säsong och sedan i Detroit och vi önskar honom stort lycka till under kommande säsong!

 

 

Sedan starten har Vinnarspåret även hjälpt Lindlövens IF, Kumla Hockey och Arboga Hockey med skaderehabilitering. Vi har också hållt i Försäsongsträning för Lillån Herrlag i Innebandy och Elitspelare från Lanna Lodge Elitgrupp i Golf.