Förening

Då Vinnarspåret besitter kompetens som både tränare och fysioterapeut så kan vi erbjuda ditt lag/ förening hjälp med träning och träningsplanering på allra högsta nivå. En god fysisk kapacitet och att vara skadefri är grundläggande för att fortsätta utvecklas i sin idrott. Vinnarspåret hjälper nu flera lag med sin fysträning både med försäsongsträning och träning under säsong.  Vi arbetar med nivåanpassad träning utifrån ditt lags förutsättningar och nivå. Vi anser det avgörande att träna rätt saker under rätt tid i barnet/ ungdomens utveckling. Att grundlägga en god teknik redan vid tidig ålder är oerhört viktigt både för den fysiska utvecklingen men också för dem grenspecifika framstegen. Vinnarspåret arbetar både med utbildning för dig som ledare och aktiv och bedriver fysträningen åt ditt lag.

Kontakta oss för förslag på lämpligt upplägg för just ditt lag/ förening.

 

Samarbeten

Från försäsongen 2020 har Vinnarspåret varit med och drivit fysträningen för IBF Örebros F-JAS. Från försäsongen 2021 så har ytterligare lag från IBF Örebro Ungdom tillkommit som kunder hos Vinnarspåret. Vi har tillsammans kommit överens om ett längre samarbete för ungdomssidan för att se hur ett strukturerat fysupplägg kan utveckla spelare och föreningen över tid. Träningen består av styrka, koordination/ frekvens, uthållighet och snabbhet. Träningsnivån anpassas efter ålder och utvecklingsnivå.

Under hösten 2021 så har också Adolfsbergs Utvecklingslag i fotboll börjat träna fys hos Vinnarspåret. Just nu bedriver vi ”försäsongsträning” med killarna 2ggr/v + planering för ytterligare 1pass/v. Vi arbetar för att vi tillsammans ska skapa goda förutsättningar till kommande säsong och en långsiktig utveckling.

Vi har under året också fått möjligheten att arbeta med en idrottare inom både hockey, golf och tennis.

Under försäsongerna 2018/ 2019/ 2020/ 2021 har Vinnarspåret hjälpt Mathias Bromé med sin försäsongsträning. Mathias som som tagit klivet från Mora till Örebro via Detroit och nu i Schweiziska Davos.  Vinnarspåret har fått/ haft äran att vara med på Mathias fantastiska utvecklingsresa både fysiskt och mentalt. Nu följer vi Mathias poängproduktion och hårda arbete i Davos under kommande året!

 

 

Sedan starten har Vinnarspåret även hjälpt Lindlövens IF, Kumla Hockey och Arboga Hockey med skaderehabilitering. Vi har också hållt i Försäsongsträning för Lillån Herrlag i Innebandy och Elitspelare från Lanna Lodge Elitgrupp i Golf.