Mamma träning

PT Smallgroup Mamma

För dig som vill få hjälp med att komma igång med träning under/ efter graviditet eller tidigast 3-6v efter förlossning. Vi går igenom grundläggande aktivering av ”den inre kärnan” (bäckenbotten, diafragma och djup bålmuskulatur) och hur det fungerar. Allt för att skapa en förståelse för hur och varför du ska träna dessa strukturer. Vi arbetar sedan med detta aktivt från en grundläggande nivå. För att sedan stegra svårighetsgraden och belastningen gradvis. Träningen sker tillsammans i grupp om max 8 deltagare. Före start rekommenderar vi starkt att du bokat en tid för individuell konsultation för att på bästa sätt kunna anpassa träningen för just dig. Utifrån din startnivå och kapacitetprofil.

Naturligtvis får alla bebisar följa med på träningspasset!!

PT Smallgroup Mamma 

10 veckor 1gång/v 1350kr

Måndagar 10.30-11.30

 

OBS! Anmälan till samtliga grupper är bindande och faktureras vid anmälan. Vi tar emot Actiway och ePassi Min friskvård.

 

Mamma Individuell Konsultation

Vid en individuell konsultation träffas vi och du får först svara på lite frågor om dig själv, din graviditet, eventuella besvär och tidigare träningsbakgrund. Efter det genomförs en bedömning av eventuella besvär/ smärtor. En bedömning om eventuell diastas samt din förmåga att arbeta med djup bålmuskulatur. Du får också råd om hur du kan aktivera din bäckenbottenmuskulatur. Utifrån intervju och bedömning hittar vi en lämplig nivå för dig att börja arbeta ifrån.

Mamma Individuell Konsultation 60min 600kr