Small Group

PT Smallgroup

 

OBS!!! För tillfället bedrivs all vår gruppträning utomhus i Hovstas utomhusgym i direkt anslutning till löpspåret

 

PT Smallgroup Cirkel

Träning tillsammans i grupp i vår fina lokal på Bettorp! Kondition varvat med styrka i stationsform. Perfekt för dig som vill få in mycket träning på kort tid. Då vi aldrig är fler än10 så finns det alltid utrymme för individuell coaching under passen. Personlig coachning i grupp!

PT Smallgroup Cirkel Utomhus 

 10veckor 1gång/v  1350kr

Måndagar 19.00-20.00 (Start 1/3) OBS! NY TID

Passar både nybörjaren som den träningsvane då stationerna nivå anpassas.

PT Smallgroup Strength/ Cardio Utomhus

Träning tillsammans i grupp i vår fina lokal på Bettorp. I Strength/ Cardio passet delar vi upp styrkan och konditionsträning för att få ut det mesta av båda. Styrketräningen kommer att bedrivas med involvering av hela kroppen med fria vikter/ bollar/ dragapparat etc. Efter att vi arbetat igenom kroppen ordentligt på styrkan går vi över till att utveckla konditionen. Vi fördelar oss på våra konditionsmaskiner och tränar olika former av intervaller tillsammans. Självklart turas vi om att prova de olika konditionsmaskinerna som finns tillgängliga mellan dem olika passen (rodd, löpband, cyklar, airbikes och stakmaskin). Perfekt för dig som vill få utveckla både din kondition och styrka på bara 1h träning. Då vi aldrig är fler än 8 i gruppen så finns det stort utrymme för individuell feedback för att du ska utvecklas efter din förmåga! Just nu bedrivs dessa pass utomhus vilket inte ger någon större förändring för styrkedelen. Men konditionen kommer att tränas i löpform, vilket ställer krav på att du klarar av att jogga.

PT Smallgroup Strength/ Cardio 

 10 veckor 1gång/v  1350kr

Onsdagar  17.30-18.30

Passar både nybörjaren som den träningsvane då du kan arbeta efter dina förutsättningar både på styrkan och konditionen.

 

PT Smallgroup Löpning

Löpträning tillsammans i grupp om max 10 personer. Vi utgår från Vinnarspårets lokal på Bettorp som ligger i nära anslutning till både Lillå- och Venaspåret och även Rynningevikens fina omgivning finns inom räckhåll. Fantastiska avkopplande miljöer att utveckla din löpträning i. Tillsammans tränar vi löpteknik, olika former av intervallpass samt löprelaterad styrka. Perfekt för dig som utmanas och drivs av att träna tillsammans med andra, men samtidigt vill få individuell löpcoachning! Ta din löpning till en ny nivå..

PT Smallgroup Löpning 

 10 veckor 1gång/v  1350kr

Torsdagar  17.30-18.30 (Start 4/3)

 

Information om Covid-19 och Gruppträningsverksamhet

OBS! Vinnarspåret följer alla rekommendationer som Folkhälsomyndigheten ger gällande Covid-19. Detta innebär ökade hygienrutiner och att du som kund ansvarar för att stanna hemma vid minsta symptom samt vara noggrann med handhygien.

Pgr av detta gäller följande i samband med anmälan. Anmälan är bindande, om du under träningsperioden drabbas av sjukdom som innebär att du måste stanna hemma från träningen. Kommer du erbjudas att ta igen dessa tillfällen under nästkommande gruppstarter. Vid allvarlig sjukdom återbetalas beloppet i efterhand vid uppvisande av läkarintyg.

OBS! Anmälan till samtliga grupper är bindande och faktureras vid anmälan. Vi tar emot Actiway och ePassi Min friskvård.