Small Group

PT Smallgroup

PT Smallgroup Cirkel Utomhus

I tuffa tider behöver vi fortsätta träna och röra på oss för att må bra. Därför erbjuder Vinnarspåret nu Cirkelträning tillsammans i grupp om max 10 personer utomhus (på gräsytor på hö sida före Rävgången, Rynningeviken). Kondition varvat med styrka. Perfekt för dig som vill få in mycket träning på kort tid. Då vi aldrig är fler än 10 så finns det alltid utrymme för individuell coachning under passen. Personlig coachning i grupp!

PT Smallgroup Cirkel Start 27/1

 9 veckor 1gång/v  1200kr

Måndagar 17.30-18.30

Passar både nybörjaren som den träningsvane då stationerna nivå anpassas.

OBS! Vinnarspåret följer alla rekommendationer som Folkhälsomyndigheten ger gällande Covid-19. Detta innebär ökade hygienrutiner och att du som kund ansvarar för att stanna hemma vid minsta symptom samt vara noggrann med handhygien.

Pgr av detta gäller följande i samband med anmälan. Anmälan är bindande, om du under träningsperioden drabbas av sjukdom som innebär att du måste stanna hemma från träningen. Kommer du erbjudas att ta igen dessa tillfällen under nästkommande gruppstarter. Vid allvarlig sjukdom återbetalas beloppet i efterhand vid uppvisande av läkarintyg.

PT Smallgroup Senior

Träning tillsammans i grupp i vår fina lokal på Bettorp. Stationsträning anpassat för dig som är 60+. Vi varvar kondition med styrka.  Då vi aldrig är fler än 10 så finns det alltid utrymme för individuell coachning under passen. Personlig coachning i grupp, passar alla nivåer då stationerna nivå anpassas!

PT Smallgroup Senior

10 veckor 1gång/v  Pensionärsrabatt 1000kr (ord. pris 1350kr)

Passar dig som är 60+ och vill komma igång med träning på ett säkert och nivå anpassat sätt.

 

OBS! Anmälan till samtliga grupper är bindande och faktureras vid anmälan. Vi tar emot Actiway och ePassi Min friskvård.