Personling träning

PT

Personlig träning sker tillsammans med vår PT i våra lokaler på Bettorp eller utomhus. Träningen föregås alltid av en personlig träff som är kostnadsfri där vi pratar om dina tränings- eller tävlingsmål, dina förutsättningar och möjligheter. Vi föreslår också att träningen föregås av en screening för att få fram dina styrkor och svagheter. Vinnarspåret arbetar alltid individanpassat och nära våra kunder. Vi ger kontinuerlig feed-back för att du som kund ska kunna utveckla både din teknik och din kapacitet. Vi tror på att bygga grunden först för att sedan bli specifik, allt för att undvika risken för skador, men också för att du ska bli en vinnare i längden!

PT 60min 600kr

 

PT löpcoaching

Utifrån din målbild lägger vi upp en lämplig träningsplanering. Vi genomför screening för att se om det finns brister i rörlighet och styrka som vi behöver arbeta med. Vi filmar dig på löpbandet för att ge råd och förbättra din löpteknik. Träningen följs upp kontinuerligt och vi genomför upprepade tester för att kontrollera att du utvecklas mot din målbild och att träningsupplägget är optimalt. Ett perfekt upplägg som gör träningen rolig och motiverande och som dessutom garanterat ger resultat.

5ggr 3000kr

10ggr 5500kr

15ggr 7500kr

 

PT Träningsplanering

För dig som önskar träna på egen hand erbjuder vi följande upplägg. Utifrån din målbild lägger vi upp en lämplig träningsplanering.  Vi genomför screening för att se om det finns brister i rörlighet och styrka som vi behöver arbeta med för att nå ditt mål. När planeringen är klar går vi tillsammans igenom de pass du ska träna på egen hand ( 1-3 träningstillfällen). Träningen följs upp kontinuerligt (vårt förslag är var 4:e – 6:e v) och vi genomför upprepade tester för att kontrollera att du utvecklas mot din målbild och att träningsupplägget är optimalt. Ett perfekt upplägg som gör träningen rolig och motiverande och som dessutom garanterat ger resultat.

5ggr  3000kr

10ggr  5500kr

15ggr  7500kr

 

PT Duo

Vill du träna tillsammans med en kompis, kollega, partner eller varför inte barnen? Träning tillsammans är både roligt, motiverande och ett fantastiskt sätt att umgås!

PT Duo 60min 1000kr

 

PT Smallgroup

PT Smallgroup 2019

Träning tillsammans i grupp om max 10 personer utomhus eller i vår fina lokal på Bettorp. Vi tränar olika typer av träningspass med olika syften för att du ska utveckla både din styrka, kondition och rörlighet. Vi peppar och motiverar varandra i gruppen samtidigt som du får enskild coachning för att säkerställa att du arbetar på rätt nivå, anpassad för din kapacitet. Ett bra sätt att komma igång eller fortsätta utveckla din träning, då vi lägger stort fokus på utförande och kvalité i träningen. Framför allt hoppas vi att Du ska finna glädjen i att träna!

PT Smallgroup 2019 Start 28/3

10 veckor 2ggr/ v  2500kr

Söndagar 17.00 – 18.00

Torsdagar 19.00 – 20.00

 

PT Smallgroup Cirkel

Träning tillsammans i grupp i vår fina lokal på Bettorp. Kondition varvat med styrka. Perfekt för dig som vill få in mycket träning på kort tid. Då vi aldrig är fler än 10 så finns det alltid utrymme för individuell coachning under passen. Personlig coachning i grupp!

PT Smallgroup Cirkel Start 25/3

10 veckor 1gång/v  1350kr

Måndagar 19.00-20.00

Passar både nybörjaren som den träningsvane då stationerna nivå anpassas.

 

PT Löpning 2019

Löpsatsning mot Midnattsloppet 2019. Nu startar en grupp för dig som vill ha ett mål med din löpträning oavsett startnivå! Löpträning tillsammans i grupp 2ggr/v under 14v (3v egen träning). Vi tränar löpteknik, löpstyrka och olika intervallpass tillsammans. Dessutom får du förslag på ytterligare ett löppass/ vecka som du kan köra om du vill. Under semesteruppehållet får du ett löpschema som du kan följa på egen hand under 3v. Du tränar utifrån din egen förmåga och målbild och vi hjälper dig att utveckla dina fysiska kapaciteter för att nå ditt mål. Passen stegras gradvis fram till Midnattsloppet 17/8 2019. Välj om du vill satsa mot att löpa 5 eller 10km. Passar alla nivåer.

I priset ingår

  • 20 gemensamma löppass
  • Förslag på ytterligare 1pass du kan genomföra på egen hand varje vecka.
  • 3v egen löpträning efter föreslaget program
  • Anmälan till Midnattsloppet
  • T-shirt från Vinnarspåret
  • Transport till Midnattsloppet och tillbaka

PT Löpning 2019

14 veckor (3v egen träning) 2ggr/v  3000kr

Torsdagar 17.45-18.45 (med några undantag i samband med helgdagar)

Söndagar 15.45-16.45

Häng med på vårens och sommarens roligaste löpsatsning!

 

PT Smallgroup Senior

Träning tillsammans i grupp i vår fina lokal på Bettorp. Stationsträning anpassat för dig som är 60+. Vi varvar kondition med styrka.  Då vi aldrig är fler än 10 så finns det alltid utrymme för individuell coachning under passen. Personlig coachning i grupp, passar alla nivåer då stationerna nivå anpassas!

PT Smallgroup Senior

10 veckor 1gång/v  Pensionärsrabatt 1000kr (ord. pris 1350kr)

Passar dig som är 60+ och vill komma igång med träning på ett säkert och nivå anpassat sätt.