Personling träning

PT

Personlig träning sker tillsammans med vår PT i våra lokaler på Bettorp eller utomhus. Träningen föregås alltid av en personlig träff som är kostnadsfri där vi pratar om dina tränings- eller tävlingsmål, dina förutsättningar och möjligheter. Vi föreslår också att träningen föregås av en screening för att få fram dina styrkor och svagheter. Vinnarspåret arbetar alltid individanpassat och nära våra kunder. Vi ger kontinuerlig feed-back för att du som kund ska kunna utveckla både din teknik och din kapacitet. Vi tror på att bygga grunden först för att sedan bli specifik, allt för att undvika risken för skador, men också för att du ska bli en vinnare i längden!

PT 60min 600kr

 

PT löpcoaching

Utifrån din målbild lägger vi upp en lämplig träningsplanering. Vi genomför screening för att se om det finns brister i rörlighet och styrka som vi behöver arbeta med. Vi filmar dig på löpbandet för att ge råd och förbättra din löpteknik. Träningen följs upp kontinuerligt och vi genomför upprepade tester för att kontrollera att du utvecklas mot din målbild och att träningsupplägget är optimalt. Ett perfekt upplägg som gör träningen rolig och motiverande och som dessutom garanterat ger resultat.

5ggr 3000kr

10ggr 5500kr

15ggr 7500kr

(OBS! 5ggr paket gäller under 6mån, 10ggr under 1år och 15ggr under 18mån)

PT Träningsplanering

För dig som önskar träna på egen hand erbjuder vi följande upplägg. Utifrån din målbild lägger vi upp en lämplig träningsplanering.  Vi genomför screening för att se om det finns brister i rörlighet och styrka som vi behöver arbeta med för att nå ditt mål. När planeringen är klar går vi tillsammans igenom de pass du ska träna på egen hand ( 1-3 träningstillfällen). Träningen följs upp kontinuerligt (vårt förslag är var 4:e – 6:e v) och vi genomför upprepade tester för att kontrollera att du utvecklas mot din målbild och att träningsupplägget är optimalt. Ett perfekt upplägg som gör träningen rolig och motiverande och som dessutom garanterat ger resultat.

5ggr  3000kr

10ggr  5500kr

15ggr  7500kr

(OBS! 5ggr paket gäller under 6mån, 10ggr under 1år och 15ggr under 18mån)

PT Duo

Vill du träna tillsammans med en kompis, kollega, partner eller varför inte barnen? Träning tillsammans är både roligt, motiverande och ett fantastiskt sätt att umgås!

PT Duo 60min 1000kr

 

PT Smallgroup

PT Löpning 2019/2020

Löpsatsning mot Göteborgsvarvet 2020. Nu startar en grupp för dig som vill genomföra din första halvmarathon någonsin eller kanske förbättra din tid på 21km! Halvmarathon är en rolig distans som många kan klara av med en väl planerad träningsperiod 6mån före loppet. Göteborgsvarvet är ett av världens största halvmarathon som löper genom olika stadsdelar av Göteborg, med en fantastisk stämning efter hela loppet. Jag kan garantera en upplevelse och minne för livet!

Under 14v + 14v tränar vi löpträning tillsammans 1gång/v (egen träning V51 och V52). Vi tränar löpteknik, löpstyrka och olika intervallpass tillsammans. Dessutom får du förslag på ytterligare 1-2 löppass/ vecka som du kan träna på egen hand om du vill (1 pass rekommenderas starkt för att genomföra ett halvmarathon). Under varje 14v period kommer du också ha möjlighet att delta i ett långpass under 4 tillfällen, dessa kommer förläggas på lördagar eller söndagar. Du tränar utifrån din egen förmåga och målbild och vi hjälper dig att utveckla dina fysiska kapaciteter för att nå ditt mål. Passen kommer att delas in i 4 träningsperioder, Grundträning, Uppbyggnad 1 och 2 och till sist Formtoppning.

 I priset ingår

  • 1 Löppass per vecka under 14v + 14v
  • Stegrad träningsplanering för halvmarathon från grundträning till tävling.
  • Förslag på ytterligare 1-2pass du kan genomföra på egen hand varje vecka.
  • 4 långpass utspridda under varje 14v period som förläggs till lördagar eller söndagar
  • T-shirt från Vinnarspåret

PT Löpning 2019/2020 Start 24/10

14 veckor 1gång/v 2500kr Hela perioden 1gång/v 4700kr (Du kan välja att betala för 14v åt gången. Alternativ att betala för alla 28v (6mån) på en gång)

Torsdagar 17.45-18.45

 

PT Smallgroup 2019

Träning tillsammans i grupp om max 10 personer utomhus eller i vår fina lokal på Bettorp. Vi tränar olika typer av träningspass med olika syften för att du ska utveckla både din styrka, kondition och rörlighet. Vi peppar och motiverar varandra i gruppen samtidigt som du får enskild coachning för att säkerställa att du arbetar på rätt nivå, anpassad för din kapacitet. Ett bra sätt att komma igång eller fortsätta utveckla din träning, då vi lägger stort fokus på utförande och kvalité i träningen. Framför allt hoppas vi att Du ska finna glädjen i att träna! Nytt för denna omgång är att vi vid 1 tillfälle kommer ha en kostföreläsning.

PT Smallgroup 2019 Start 5/9

10 veckor 2ggr/ v  2500kr

Söndagar 17.00 – 18.00

Torsdagar 19.00 – 20.00

 

PT Smallgroup Cirkel

Träning tillsammans i grupp i vår fina lokal på Bettorp. Kondition varvat med styrka. Perfekt för dig som vill få in mycket träning på kort tid. Då vi aldrig är fler än 10 så finns det alltid utrymme för individuell coachning under passen. Personlig coachning i grupp!

PT Smallgroup Cirkel Start 3/9 (OBS tisdag första gången sedan måndagar)

10 veckor 1gång/v  1350kr

Måndagar 18.00-19.00

Passar både nybörjaren som den träningsvane då stationerna nivå anpassas.

 

PT Smallgroup Senior

Träning tillsammans i grupp i vår fina lokal på Bettorp. Stationsträning anpassat för dig som är 60+. Vi varvar kondition med styrka.  Då vi aldrig är fler än 10 så finns det alltid utrymme för individuell coachning under passen. Personlig coachning i grupp, passar alla nivåer då stationerna nivå anpassas!

PT Smallgroup Senior

10 veckor 1gång/v  Pensionärsrabatt 1000kr (ord. pris 1350kr)

Passar dig som är 60+ och vill komma igång med träning på ett säkert och nivå anpassat sätt.

 

Mamma Träning

 

PT Smallgroup Mamma

För dig som vill få hjälp med att komma igång med träning under/ efter graviditet eller tidigast 3-6v efter förlossning. Vi går igenom grundläggande aktivering av ”den inre kärnan” (bäckenbotten, diafragma och djup bålmuskulatur) och hur det fungerar. Allt för att skapa en förståelse för hur och varför du ska träna dessa strukturer. Vi arbetar sedan med detta aktivt från en grundläggande nivå. För att sedan stegra svårighetsgraden och belastningen gradvis. Träningen sker tillsammans i grupp om max 8 deltagare. Före start rekommenderar vi starkt att du bokat en tid för individuell konsultation för att på bästa sätt kunna anpassa träningen för just dig. Utifrån din startnivå och kapacitetprofil.

Naturligtvis får alla bebisar följa med på träningspasset!!

PT Smallgroup Mamma  Startdatum 21/10 (V43-50 + 2-3

10 veckor 1gång/v 1350kr

Måndagar 10.30-11.30

 

OBS! Anmälan till samtliga grupper är bindande och faktureras vid anmälan. Vi tar emot Actiway och ePassi Min friskvård.

 

Mamma Individuell Konsultation

Vid en individuell konsultation träffas vi och du får först svara på lite frågor om dig själv, din graviditet, eventuella besvär och tidigare träningsbakgrund. Efter det genomförs en bedömning av eventuella besvär/ smärtor. En bedömning om eventuell diastas samt din förmåga att arbeta med djup bålmuskulatur. Du får också råd om hur du kan aktivera din bäckenbottenmuskulatur. Utifrån intervju och bedömning hittar vi en lämplig nivå för dig att börja arbeta ifrån.

Mamma Individuell Konsultation 60min 600kr