PT Small Group

Perfekt för dig som gillar gruppträning men ändå vill utvecklas individuellt då vi aldrig är fler än 10 deltagare per grupp.

PT Smallgroup Cirkel

Träning tillsammans i grupp i vår fina lokal på Bettorp! Kondition varvat med styrka i stationsform. Perfekt för dig som vill få in mycket träning på kort tid. Då vi aldrig är fler än 10 så finns det alltid utrymme för individuell coaching under passen. Personlig coachning i grupp!

Passar både nybörjaren som den träningsvane då stationerna nivå anpassas.

PT Smallgroup Cirkel : Start 9/3 Kl. 18.00-19.00

 12veckor 1gång/v  1500kr

PT Smallgroup Strength/ Cardio 

Träning tillsammans i grupp i vår fina lokal på Bettorp. I Strength/ Cardio passet delar vi upp styrkan och konditionsträning för att få ut det mesta av båda. Styrketräningen kommer att bedrivas med involvering av hela kroppen med fria vikter/ bollar/ dragapparat etc. Efter att vi arbetat igenom kroppen ordentligt på styrkan går vi över till att utveckla konditionen. Vi fördelar oss på våra konditionsmaskiner och tränar olika former av intervaller tillsammans. Självklart turas vi om att prova de olika konditionsmaskinerna som finns tillgängliga mellan dem olika passen (rodd, löpband, cyklar, airbikes och stakmaskin). Perfekt för dig som vill få utveckla både din kondition och styrka på bara 1h träning. Då vi aldrig är fler än 10 i gruppen så finns det stort utrymme för individuell feedback för att du ska utvecklas efter din förmåga! 

Passar både nybörjaren som den träningsvane då du kan arbeta efter dina förutsättningar både på styrkan och konditionen.

PT Smallgroup Strength/ Cardio: Ingen aktuell uppstart

 10veckor 1gång/v  1350kr

PT Smallgroup Löpning

Löpträning tillsammans i grupp om max 10 personer. Vi utgår från Vinnarspårets lokal på Bettorp som ligger i nära anslutning till både Lillå- och Venaspåret. Även Rynningevikens fina omgivning finns inom räckhåll. Fantastiska avkopplande miljöer att utveckla din löpträning i. Tillsammans tränar vi löpteknik, olika former av intervallpass samt löprelaterad styrka. Perfekt för dig som utmanas och drivs av att träna tillsammans med andra, men samtidigt vill få individuell löpcoachning! Ta din löpning till en ny nivå..

PT Smallgroup löpning: Ingen aktuell uppstart

OBS! Anmälan till samtliga grupper är bindande och faktureras vid anmälan. Vi tar emot Epassi och lämnar kvitto för friskvårdsbidrag

 10veckor 1gång/v  1350kr