PT Small Group

Perfekt för dig som gillar gruppträning men ändå vill utvecklas individuellt då vi aldrig är fler än 10 deltagare per grupp.

PT Smallgroup Cirkel

Träning tillsammans i grupp i den fina gruppträningslokalen på Gnugg! Kondition varvat med styrka i stationsform. Perfekt för dig som vill få in mycket träning på kort tid. Då vi aldrig är fler än 10 så finns det alltid utrymme för individuell coaching under passen. Personlig coachning i grupp!

Passar både nybörjaren som den träningsvane då stationerna nivå anpassas.

PT Smallgroup Cirkel : Inget aktuellt datum

PT Smallgroup Styrka

Vill du lära dig att träna styrka med en god teknik och på rätt nivå för dig i tex övningar som knäböj, marklyft, chins? I PT Smallgroup Styrka fokuserar vi på att du ska lära dig styrketräning med fria vikter, bollar, trx etc med en bra teknik och en svårighetsgrad som är anpassad efter din förmåga. Vi fokuserar på övningar som involverar många muskelgrupper och som kräver både styrka, balans och koordination. Allt för att bygga styrka för en hållbar kropp. Då vi aldrig är fler än 10 i gruppen så finns det alltid utrymme för individuell coaching under passen. En mycket uppskattad träningsform där du garanterat kommer känna dig både starkare och tryggare i din styrketräning!

Passar både nybörjaren och den träningsvane då du kan arbeta efter dina förutsättningar.

PT Smallgroup Styrka: Torsdagar 18.00-19.00 ny omgång startar 18/4

 10veckor 1gång/v  1500kr

PT Smallgroup Strength/ Cardio 

Träning tillsammans i grupp i en av gruppträningslokalerna på Gnugg. I Strength/ Cardio passet delar vi upp styrkan och konditionsträning för att få ut det mesta av båda. Styrketräningen kommer att bedrivas med involvering av hela kroppen med fria vikter/ bollar/ kettlebells etc. Efter att vi arbetat igenom kroppen ordentligt på styrkan går vi över till att utveckla konditionen på cykel. Under konditionsträningen tränar vi olika intervaller former. Du lär dig att förstå hur du kan utmana dig i konditionsträningen samt syftet med olika typer av intervallpass. Perfekt för dig som vill utveckla både din kondition och styrka på bara 1h träning. Då vi aldrig är fler än 10 i gruppen så finns det stort utrymme för individuell feedback för att du ska utvecklas efter din förmåga! 

Passar både nybörjaren som den träningsvane då du kan arbeta efter dina förutsättningar både på styrkan och konditionen.

PT Smallgroup Strength/ Cardio: Måndagar 19.15-20.15 ny omgång startar 22/4

 10veckor 1gång/v  1500kr

PT Smallgroup Löpning

Löpträning tillsammans i grupp om max 10 personer. Vi utgår från Vinnarspårets lokal på Gymmet Gnugg som ligger i nära anslutning till Lillåspåret och andra fina löparomgivningar. Fantastiska avkopplande miljöer att utveckla din löpträning i. Tillsammans tränar vi löpteknik, olika former av intervallpass samt löprelaterad styrka. Perfekt för dig som utmanas och drivs av att träna tillsammans med andra, men samtidigt vill få individuell löpcoachning! Ta din löpning till en ny nivå..

PT Smallgroup löpning: Söndagar 17.00-18.00

OBS! Anmälan till samtliga grupper är bindande och faktureras vid anmälan. Vi tar emot Epassi och lämnar kvitto för friskvårdsbidrag

 15veckor 1gång/v  2000kr