Föreningar

När, var och hur ska vid bedriva fysträning för barn och ungdomar i våra lag och föreningar?

Vill du som ledare och/ eller aktiv lära dig hur vi tillsammans kan skapa förutsättningar för att grundlägga en god fysisk kapacitet. Att utveckla kapaciteter som styrka, rörelsekontroll, koordination, balans, uthållighet, snabbhet etc och förstå när vi lämpligast tränar dessa olika kapaciteter som bäst. Vinnarspåret arbetar både med utbildning för dig som ledare och aktiv och bedriver fysträningen åt flertalet lag.

Försäsongsupplägg

Lämpligt för dem lag som verkligen vill ha ta fysträningen till nästa nivå. Fokus på kvalité och att utveckla individen i fysträningen. Styrd och välplanerad träning i både gym och utomhus.

  • Fystester (styrka, uthållighet, explosivitet, snabbhet) vid uppstart och avslut av försäsongen
  • Träningsplanering för samtliga pass som laget ska bedriva (även pass som ni själva bedriver i anslutning till egen träning)
  • Gemensamma pass vid Vinnarspåret 2-3/v (enligt överenskommelse)

Kontakta Vinnarspåret för prisuppgifter

Träningsplanering + Fystester

Lämpligt för yngre lag som vill börja introducera fysträning i sitt lag och träna sig på att göra fystester. Främst träning med den egna kroppen som redskap.

  • Fystester (styrka, uthållighet, explosivitet, snabbhet) vid uppstart och avslut av försäsongen totalt 4 tillfällen
  • Träningsplanering för samtliga fyspass som laget ska bedriva.
  • Genomgång av träningspass vid Vinnarspåret/ i bokad hall vid 2-3 tillfällen (enligt överenskommelse)

8000kr

Utbildning

Vinnarspåret erbjuder utbildning inom Fysträning, kost och återhämtning för ditt lag/ förening.

Vi har bland annat tagit fram ett utbildningsmaterial för IBF Örebro Ungdom Innebandy för fysträning genom olika åldrar. Vinnarspåret har också haft föreläsningar följt av praktiska pass inom fysträning för ledare i olika lagidrotter.

Kontakta oss för lämpligt upplägg och prisförslag

Samarbeten

Just nu hjälper Vinnarspåret Adolfsbergs Utvecklingslag i Fotboll och en satsande ungdomsgrupp från Kårsta GK. Vinnarspåret hjälper också flertalet individuella idrottare inom fotboll/ hockey och innebandy. Vi har genom åren bla arbetat med IBF Örebro F-JAS, H-JAS, P 08/07 och P 08/09, Örebro Hockey ungdom Team 08, Lillåns Herrlag Innebandy, Elitspelare i Golf, Mathias Bromé mfl.