Personlig träning

OBS! Vinnarspåret följer alla rekommendationer som Folkhälsomyndigheten ger gällande Covid-19. Detta innebär ökade hygienrutiner och att du som kund ansvarar för att stanna hemma vid minsta symptom samt vara noggrann med handhygien.

 

 

PT

Personlig träning sker tillsammans med vår PT i våra lokaler på Bettorp eller utomhus. Träningen föregås alltid av en personlig träff som är kostnadsfri där vi pratar om dina tränings- eller tävlingsmål, dina förutsättningar och möjligheter. Vid bokning av paket genomför vi en screening för att få fram dina styrkor och svagheter och vad vi ska fokusera på i din träning. Vinnarspåret arbetar alltid individanpassat och nära våra kunder. Vi ger kontinuerlig feed-back för att du som kund ska kunna utveckla både din teknik och din kapacitet. Vi tror på att bygga grunden först för att sedan bli specifik, allt för att undvika risken för skador, men också för att du ska bli en vinnare i längden!

PT 60min 600kr

5 veckor 2750kr

10 veckor 5000kr

15 veckor 7500kr

 

PT Duo

Vill du träna tillsammans med en kompis, kollega, partner eller varför inte barnen? Träning tillsammans är både roligt, motiverande och ett fantastiskt sätt att umgås!

PT Duo 60min 1000kr

10 Veckor 8000kr

 

PT Livsstilsförändring

Vill du göra en livsstilsförändring både när det kommer till träning och kost då är detta paketet för dig! Vinnarspåret vet att förändring tar tid och kräver både tålamod, kunskap och bra stöd. Därför arbetar vi i detta upplägg med kontinuerlig träning och uppföljning varje vecka för att nå både kortsiktiga och långsiktiga mål. Vi startar med en kostregistrering för att se hur du äter i dagsläget och utifrån det får du råd och tips på hur du kan äta för att nå dina uppsatta mål.  Efter det genomför vi en screening för att se om det finns brister i rörlighet och styrka som vi behöver arbeta med. Screeningen och kostregistreringen ligger sedan till underlag för vårt fokus under kommande träningsperiod. Varje vecka tränar du 1 styrke- eller konditionspass tillsammans med mig på Vinnarspåret. I samband med det följer vi också upp hur det går med kosten. Utöver det får du en planering för den mängd pass du ska göra på egen hand varje vecka, samtliga pass har du möjlighet att genomföra i Vinnarspårets lokal. Vinnarspåret tror på en långsiktig och hållbar förändring som kan bestå under lång tid och arbetar därför med små steg i taget på vägen mot målet!

Träningen sker under 10/ 20 veckor i rad med undantag för exempel julhelger eller sjukdom.

10veckor 6500kr 

20veckor 10000kr

 

PT löpcoaching

Utifrån din målbild lägger vi upp en lämplig träningsplanering. Vi genomför screening för att se om det finns brister i rörlighet och styrka som vi behöver arbeta med. Vi filmar dig på löpbandet för att ge råd och förbättra din löpteknik. Träningen följs upp var 4:e vecka och vi genomför upprepade tester för att kontrollera att du utvecklas mot din målbild och att träningsupplägget är optimalt. Ett perfekt upplägg som gör träningen rolig och motiverande och som dessutom garanterat ger resultat.

5ggr 3000kr

10ggr 5500kr

15ggr 7500kr

 

PT Träningsplanering

För dig som önskar träna på egen hand erbjuder vi följande upplägg. Utifrån din målbild lägger vi upp en lämplig träningsplanering.  Vi genomför screening för att se om det finns brister i rörlighet och styrka som vi behöver arbeta med för att nå ditt mål. När planeringen är klar går vi tillsammans igenom de pass du ska träna på egen hand ( 1-3 träningstillfällen). Träningen följs var 4:e vecka och vi genomför upprepade tester för att kontrollera att du utvecklas mot din målbild och att träningsupplägget är optimalt. Ett perfekt upplägg som gör träningen rolig och motiverande och som dessutom garanterat ger resultat.

5ggr  3000kr

10ggr  5500kr

15ggr  7500kr

 

PT Minigroup 3-4personer

För dig som önskar träna tillsammans med några lagkompisar/ arbetskollegor etc. Utifrån din målbild lägger vi upp en lämplig träningsplanering.  Vi genomför screening för att se om det finns brister i rörlighet och styrka, men också för att hitta en lämplig nivå för dig att arbeta på för att nå ditt mål. Samtliga i gruppen genomför en screening och får en egen träningsplanering. Träningen sker sedan tillsammans i gruppen, men alla arbetar utifrån sina individuella prg för att få maximal individuell utveckling. Ett perfekt sätt att tex bedriva sin försäsongsträning på ett roligt och peppande sätt.

Screening och träningsplanering 1500kr

Du förbinder dig samtidigt att köpa 10 träningstillfällen i gruppen. Antingen 1gång/v under 10v eller 2ggr/v under 5v.

1000kr/gång (333kr/person vid 3 deltagare och 250kr/person vid 4 deltagare)

 

Regler för Paket och Avbokning

Vid köp av paket gäller följande:

5ggr gäller i 4mån

10ggr gäller 10mån

15ggr gäller 14mån

Om du blir sjuk i Covid-19 eller annan sjukdom som kräver längre frånvaro från träning ska detta meddelas omedelbart till Vinnarspåret. Tiden för ditt tränings paket kan då förlägnas med max 2 månader. Paketen är individuella och kan inte överlåtas.

Avbokning ska ske minst 24h före utsatt tid annars dras en omgång från ditt tränings paket.