Personlig träning

OBS! Vinnarspåret följer alla rekommendationer som Folkhälsomyndigheten ger gällande Covid-19. Detta innebär ökade hygienrutiner och att du som kund ansvarar för att stanna hemma vid minsta symptom samt vara noggrann med handhygien.

PT

Personlig träning sker tillsammans med vår PT i våra lokaler på Bettorp eller utomhus. Träningen föregås alltid av en personlig träff som är kostnadsfri där vi pratar om dina tränings- eller tävlingsmål, dina förutsättningar och möjligheter. Vi föreslår också att träningen föregås av en screening för att få fram dina styrkor och svagheter. Vinnarspåret arbetar alltid individanpassat och nära våra kunder. Vi ger kontinuerlig feed-back för att du som kund ska kunna utveckla både din teknik och din kapacitet. Vi tror på att bygga grunden först för att sedan bli specifik, allt för att undvika risken för skador, men också för att du ska bli en vinnare i längden!

PT 60min 600kr

 

KAMPANJ!! PT Julformen

Toppa formen lagom till Jul. Vill du göra en livsstilsförändring, men har svårt att komma igång? Då är Julformen ett perfekt sätt att starta. Tillsammans med PT tränar du 1gång i veckan under 10v. Träningen planeras efter din nivå och dina förutsättningar samt efter din målbild. Du får även en planering för ytterligare 1-2 pass/v som du ska genomföra under träningsperioden. Träningen bedrivs i Vinnarspårets fina lokal på Bettorp eller utomhus. (Vinnarspåret har en PT studio där träningen bedrivs helt enskilt tillsammans med PT:n). Vi tränar olika typer av träningspass med olika syften för att du ska utveckla både din styrke- och konditionskapacitet. Tänja på dina gränser och lära dig nya tekniker. I samband med uppstart får du genomföra en kostregistrering för att vi ska få en bild över hur du äter i dagsläget. Efter det får du hjälp med veckovis kostplanering med  receptförslag med kontinuerlig uppföljning. Där målet är att du själv ska lära dig vad som är en bra och hälsosam kosthållning som är vägvinnande över lång tid. En Livsstilsförändring för livet!!

Sommarformen 1gång/vecka under 10v 5000kr (Värde 5500kr + 1500kr)

Möjlighet finns att dela upp betalningen i 3 omgångar!

Detta ingår i Sommarformen

  • Konditions- och styrketräning med PT 1gång/v under 10v
  • Kostregistrering
  • Kontinuerlig uppföljning av ditt kostintag
  • Kostplanering med receptförslag varje vecka
  • Veckovis Viktuppföljning (om man vill)
  • Planering för ytterligare 1-2 träningspass/v

 

PT Minigroup 3-4personer

För dig som önskar träna tillsammans med några lagkompisar/ arbetskollegor etc. Utifrån din målbild lägger vi upp en lämplig träningsplanering.  Vi genomför screening för att se om det finns brister i rörlighet och styrka, men också för att hitta en lämplig nivå för dig att arbeta på för att nå ditt mål. Samtliga i gruppen genomför en screening och får en egen träningsplanering. Träningen sker sedan tillsammans i gruppen, men alla arbetar utifrån sina individuella prg för att få maximal individuell utveckling. Ett perfekt sätt att tex bedriva sin försäsongsträning på ett roligt och peppande sätt.

Screening och träningsplanering 1500kr

Du förbinder dig samtidigt att köpa 10 träningstillfällen i gruppen. Antingen 1gång/v under 10v eller 2ggr/v under 5v.

1000kr/gång (333kr/person vid 3 deltagare och 250kr/person vid 4 deltagare)

 

PT löpcoaching

Utifrån din målbild lägger vi upp en lämplig träningsplanering. Vi genomför screening för att se om det finns brister i rörlighet och styrka som vi behöver arbeta med. Vi filmar dig på löpbandet för att ge råd och förbättra din löpteknik. Träningen följs upp kontinuerligt och vi genomför upprepade tester för att kontrollera att du utvecklas mot din målbild och att träningsupplägget är optimalt. Ett perfekt upplägg som gör träningen rolig och motiverande och som dessutom garanterat ger resultat.

5ggr 3000kr

10ggr 5500kr

15ggr 7500kr

(OBS! 5ggr paket gäller under 6mån, 10ggr under 1år och 15ggr under 18mån)

 

PT Träningsplanering

För dig som önskar träna på egen hand erbjuder vi följande upplägg. Utifrån din målbild lägger vi upp en lämplig träningsplanering.  Vi genomför screening för att se om det finns brister i rörlighet och styrka som vi behöver arbeta med för att nå ditt mål. När planeringen är klar går vi tillsammans igenom de pass du ska träna på egen hand ( 1-3 träningstillfällen). Träningen följs upp kontinuerligt (vårt förslag är var 4:e vecka) och vi genomför upprepade tester för att kontrollera att du utvecklas mot din målbild och att träningsupplägget är optimalt. Ett perfekt upplägg som gör träningen rolig och motiverande och som dessutom garanterat ger resultat.

5ggr  3000kr

10ggr  5500kr

15ggr  7500kr

(OBS! 5ggr paket gäller under 6mån, 10ggr under 1år och 15ggr under 18mån)

PT Duo

Vill du träna tillsammans med en kompis, kollega, partner eller varför inte barnen? Träning tillsammans är både roligt, motiverande och ett fantastiskt sätt att umgås!

PT Duo 60min 1000kr