Varför en Blogg?

Jag har under en längre tid funderat runt det här med att starta en blogg.

Varför? Till Vem? Innehåll? Kan jag skriva? Vad kan jag skriva?

Många frågor och många svar!

Jag vill skriva en blogg för att dela med mig av tankar, idéer, förslag och forskning inom området träning och hälsa. Ett område som jag brinner så oerhört starkt för. Ett område som driver mig framåt på så många plan i livet.

Jag skriver till dig där ute, du som är nyfiken, vill veta mer eller kanske också dela med dig. Jag skriver också till mig själv och för min egen reflexions skull.

Jag skriver som jag talar har jag alltid fått höra! Ja, och så kommer det troligtvis bli i den här bloggen också, stavningsfel, ord i fel ordning, kommatecken på fel ställe osv. Men det är jag. Jag kan skriva precis som jag vill, det är det som är det fina, budskapet kommer fram ändå.

I Vinnarbloggen vill jag dela med mig lite mer. Lite mer av mig själv, lite mer om träning, hur, när, var och varför. Lite mer om vad du kan göra för att motverka skador, kost och återhämtning. Lite mer om barn och idrott och att vara idrottsförälder.

Lite mer…..